Veiling voorwaarden!

Lees hier hoe je mee kunt doen.

Logo Bouwcenter HCI

veiling verlengd t/m 30 dec. a.s.

Uitleg HCI Showroomsale veiling

U kunt tot en met 30 december 2020 deze veiling bekijken en als er een keuken of badkameropstelling van uw keuze tussen staat, kunt u een bod doen (een bod doet u schriftelijk per e-mail)

Op 4 januari 2021 zullen wij bekend maken of we uw bod accepteren , dus of u de veiling gewonnen heeft. U bent dan de trotse eigenaar van de mooie keuken of badkamer opstelling. De demontage kan door u worden gedaan in de afgesproken week zoals hieronder staat omschreven.

 

Voorwaarden:

U kunt tijdens het kijken naar de keukens of het sanitair al een bod doen, bedenk wel dat het uitbrengen van een bod niet vrijblijvend is!

U vult uw bieding in op een opdrachtformulier/ contactformulier website, waar staat dat als u de hoogste bieder bent, u de keuken afneemt conform de voorwaarden en voor het bod dat u heeft uitgebracht. Door middel van een handtekening van u en een verkoper verbindt u zich daar toe.

Uw bod komt automatisch te vervallen als u niet de hoogste bieder bent.

Op alle artikelen zit de fabrieksgarantie van twee jaar en in sommige gevallen zal dit afwijken , dit wordt dan specifiek vermeld.

De showroomkeukens worden in zijn geheel verkocht zoals opgesteld in de showroom, de decoratie blijft in eigendom van HCI.

In alle gevallen zijn nog onderdelen als kastjes of extra werkblad/apparatuur bij te bestellen, hiervoor gelden speciale prijzen.

Een aanbetaling wordt overeengekomen bij bekendmaking als u de hoogste bieder bent. Bij afhalen van de keuken dient het  restant te zijn overgemaakt.

De keukens in Zevenaar kunnen in week 2/3 (2021) worden gedemonteerd en in Hengelo gld. week 6/7 (2021)

Levering en/of demontage kan worden verzorgd indien vooraf overeengekomen.